Annonce

[12 janvier 2021] - En prévision d'un abandon futur du nom de domaine phpcodeur.net, le forum a migré vers le nom de domaine forum.webnaute.net
[25 janvier 2021] - Publication de Wanewsletter 3.1.0

#1 2022-03-18 03:55:40

2d20v7ja
Membre
Inscription : 2022-03-18
Messages : 3

adidas terrex agravic boa

Zapatilla_Terrex_Agravic_BOA(r)_Trail_Running_Amarillo_FY9455_01_standard.jpg
Adidas Terrex AX3 har et design, der er velegnet til dagsture og backpacking adidas sko mænd med lettere last, og tilbyder en åndbar overdel og et langvarigt greb, der fungerer på varierede tørre og våde overflader. Terrex AX3 er en meget overkommelig vandresko, men den tilbyder mere med hensyn til komfort og holdbarhed.

Få hvert skridt til at tælle med adidas TERREX sko, og vælg mellem en række designs, der er skræddersyet til alle niveauer og discipliner. Så uanset om adidas terrex agravic boa du løber eller vandrer på landets stier, slentrer strande fyldt med småsten eller tager på mere udfordrende terræn, kan du være sikker på at finde den rigtige stil til dig. For dem, der er klar til at trodse det store udendørs, har adidas TERREX-fodtøj dig dækket til at holde dig skridende fremad og opad hele året rundt.

Gennem hele TERREX skosortimentet vil du støde på utrolige teknologier, aroundselect der arbejder sammen for at give dig optimal ydeevne. Lette og holdbare vandrestøvler leveres komplet med GORE-TEX®-teknologi for at sikre, at dine fødder kan ånde, mens de forbliver tørre under fugtige forhold.

Få uovertruffen trækkraft med TRAXION™-ydersåler, der griber i alle retninger – ideel til vanskeligt terræn – og lås på selv de vådeste overflader med adidas sko sort Continental™-gummisåler for at holde dig ude af skade gang på gang. Til de længere dage på sporet skal du vælge adidas TERREX-sneakers, der fungerer med en tætsiddende pasform og Boost®-dæmpning, så hvert skridt kan give næring til det næste i fuld komfort.

https://www.aroundselect.com/

Hors ligne

Pied de page des forums