Annonce

[12 janvier 2021] - En prévision d'un abandon futur du nom de domaine phpcodeur.net, le forum a migré vers le nom de domaine forum.webnaute.net
[25 janvier 2021] - Publication de Wanewsletter 3.1.0

#1 2022-03-18 04:01:38

2d20v7ja
Membre
Inscription : 2022-03-18
Messages : 3

nike air vapormax 360 obsidian

Nike-Air-VaporMax-360-Obsidian-Total-Orange-CW7480-400-Release-Date-4.jpg
De Nike Air Vapormax 360 bevordert een nostalgische sfeer en een futuristische stijl. nike schoenen dames Deze retro-geïnspireerde sneaker biedt opmerkelijk en onbetwistbaar comfort onder de voeten. Ervaar comfort terwijl je in stijl blijft met de middenzool van de schoen over de volledige lengte en de VaporMax-luchteenheid.

De Nike Air Vapormax 360 viert het bestaan van de twee iconische silhouetten die de aandacht trokken van trouwe volgers. Deze schoen, geïnspireerd nike air vapormax 360 obsidian op de originele AM360 en Vapormax, heeft een futuristisch ontwerp dat een nostalgische sfeer en een opwindende look geeft. Het bovenwerk van de schoen herleeft designelementen van de Air Max 360.

Het heeft een geïntegreerde tussenzool van het ontwerp van Nike Vapormax, voor demping. In de buurt van de eyestay is er een "2020" detaillering. blazersnieuw Het heeft een gepatenteerde look als leer op de teen-, spatbord- en hielgebieden. Nike heeft in 2006 een innovatieve verandering aangebracht in de Air-technologie onder de voet met de iconische Air Max 360. Het had airbags die voor een krachtige demping zorgden bij elke stap. Al snel werd het een favoriet bij fans vanwege het aerodynamische bovenwerk en het verhoogde comfort.

De volgende voor het Nike Air VaporMax 360 hybride model is deze gloednieuwe colorway, uitgevoerd in Obsidian en Total Orange. dat deze versie nike schoenen zwart van de Nike Air VaporMax 360 is uitgevoerd in een donkerblauw bovenwerk dat vervolgens wordt gecompenseerd door de oranje accenten op de teen, hiel en tong. Het zoolgedeelte van de schoen bestaat uit de kenmerkende VaporMax-zooleenheid, waarbij het hielgedeelte van de zool een marineblauwe doorschijnende tint krijgt. De Navy veters en 3M reflecterende Swooshes aan de zijkanten ronden de belangrijkste kenmerken van de schoen af.

https://www.blazersnieuw.com/

Hors ligne

Pied de page des forums